f ΗΝΙΟΧΟΣ FC futsal 5x5: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚOI ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ (30-4-2012)

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚOI ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ (30-4-2012)


Η εικόνα των συγκλονιστικών ημιτελικών Παμπαίδων



ΗΝΙΟΧΟΣ-ΑΘΗΝΑ’90 1-2

Ματς για… ατσάλινα νεύρα ήταν το τρίτο παιχνίδι των Παμπαίδων ανάμεσα στον Ηνίοχο και την Αθήνα ’90 που βρήκε το «Καλτσέττο» να πανηγυρίζει την σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1, που του χάρισε την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Δυο εξαιρετικές ομάδες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, με τους γηπεδούχους να «πνίγονται» από το άγχος και να μην μπορούν να αγωνιστούν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους. Ο Απόστολος Μπελτσίδης μπλόκαρε τα ατού των «γαλάζιων», βρισκόμενος παράλληλα στην ευχάριστη θέση να έχει σε εξαιρετική μέρα τον Μάκη Μιχαλίτση που κατέβασε… ρολά. Ο πορτιέρο των «πρασίνων» κράτησε όρθια την ομάδα του σε πολλές περιπτώσεις, ενώ στην τελευταία φάση της αναμέτρησης (η οποία ήταν και η μεγαλύτερη στο ματς) μάζεψε την μπάλα πριν περάσει την γραμμή της εστία του, διατηρώντας το προβάδισμα που είχε και χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του. Η Αθήνα ’90 προηγήθηκε με 2-0, με δυο γρήγορα γκολ (Σκουτέλης και Πρίτσας οι σκόρερ) στο δεύτερο μέρος και στην συνέχεια επικεντρώθηκε αποκλειστικά στα αμυντικά της καθήκοντα δεχόμενη την πίεση από τους παίκτες του Ηλία Μπέριου. Τελικά ο Ηνίοχος διέσπασε την εξαιρετικά οργανωμένη αμυντική γραμμή των αντιπάλων του, δυο λεπτά πριν το φινάλε (το γκολ ο Λαγός), όμως τα χρονικά περιθώρια είχαν στενέψει και έτσι οι «γαλάζιοι» δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση αν και τους δόθηκε ακόμα μια «καθαρή» ευκαιρία.

ΑΡΚΤΟΥΡΟΙ-ΓΕΡΑΚΑΣ 2-3

 Και η (χρονικά) δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα στους Αρκτούρους και τον Γέρακα είχε σασπένς όσο ελάχιστα φετινά ματς. Την πρόκριση για τον τελικό πήρε η ομάδα του Γιώργου Τσούνη που πραγματοποίησε δεύτερο «μπρέικ» κερδίζοντας τους Ζωγραφιώτες με 3-2. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά και μετουσίωσαν την υπεροχή τους με το γκολ του Λαμπρόπουλου. Το άγχος βάραινε τα πόδια των γηπεδούχων, παραταύτα στην εκπνοή του πρώτου μέρους ισοφάρισαν με πολύ ωραίο γκολ του Χριστόπουλου. Το γκολ έδωσε… φτερά στο συγκρότημα του Πέτρου Μαρμαρινού που μπήκε στην θέση του οδηγού στην επανάληψη, με αυτογκόλ. Τα «γεράκια» αμέσως μετά το 2-1 ανέβασαν την απόδοση τους και ισοφάρισαν λίγα λεπτά πριν το τέλος με γκολ του «τίγρη» Παναγιώτη Χαβιαρόπουλου, έπειτα από εξαιρετικό συνδυασμό. Όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα οδηγείτο στην παράταση, ωστόσο ο Μπάμπης Χαβιαρόπουλος είχε διαφορετική άποψη πετυχαίνοντας το νικητήριο τέρμα για τον Γέρακα 10 δευτερόλεπτα (!!!) πριν την ολοκλήρωση του συγκλονιστικού αγώνα!


σχολιο www.sport5.gr


  
Η Αθήνα ’90 και ο Γέρακας θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή στην κατηγορία των Παμπαίδων. Τόσο οι «πράσινοι» όσο και τα «γεράκια» έκαναν το 2-1 στις νίκες κόντρα σε Ηνίοχο και Αρκτούρους αντίστοιχα. Ο Γέρακας επικράτησε με 3-2 των Αρκτούρων σε ένα αρκετά δυνατό ματς, κάνοντας μάλιστα και την ανατροπή, αφού έχανε με 2-1.
Οι Παμπαίδες του «Καλτσέττο» νίκησαν τον Ηνίοχο μέσα στο Γουδή με 2-1, με σκόρερ τους Σκουτέλη και Πρίτσα, ενώ για τους «γαλάζιους» είχε βρει δίχτυα ο Λαγός. Να σημειωθεί εδώ ότι τα δύο σωματεία θα αναμετρηθούν και στον τελικό της κατηγορίας των Τζούνιορ.

Όσον αφορά το ματς του Γέρακα με τους Αρκτούρους, οι «αρκούδες» είχαν το προβάδισμα με 2-1 μέχρι και 15’ πριν από τη λήξη, με γκολ που είχε πετύχει στο πρώτο μέρος ο Χριστόπουλος και ένα αυτογκόλ στην αρχή της επανάληψης. Για τον Γέρακα του Γιώργου Τσούνη, στο πρώτο ημίχρονο είχε σκοράρει ο Λαμπρόπουλος.
Στην επανάληψη και μετά το 2-1 των Αρκτούρων, ανέλαβαν δράση για τον Γέρακα τα αδέρφια Χαβιαρόπουλοι. Πρώτα ο Παναγιώτης ισοφάρισε, ενώ στη συνέχεια ο Χαράλαμπος πέτυχε το νικητήριο γκολ και έστειλε τον Γέρακα στον τελικό.



σχολιο 29/4/2012 – futsalhellas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου