f ΗΝΙΟΧΟΣ FC futsal 5x5: ΗΝΙΟΧΟΣ ΠΑΙΔΕΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ ΜΕ ΑΘΗΝΑ 90 ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΗΝΙΟΧΟΣ ΠΑΙΔΕΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ ΜΕ ΑΘΗΝΑ 90 ΛΟΥΤΡΑΚΙ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 
απο www.futsalhellas.com

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ
ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΠΑΙΔΩΝ

ΗΝΙΟΧΟΣ VS ΑΘΗΝΑ 90


ΣΧΟΛΙΟ FUTSALHELLAS.GR

Μεγάλο ματς έγινε στο «Γ. Γαλανόπουλος», στον τελικό των Παίδων. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο από την αρχή, αφού και οι δύο ομάδες ήταν πολύ καλές. Η πρώτη μεγάλη φάση άργησε και έγινε στο 17’ με δοκάρι που είχε ο Μιχαλόπουλος για την Αθήνα ’90.
Όμως, ο Ηνίοχος ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 23’. Σκόρερ ήταν ο Καρανταλής, που νίκησε τον Μπελτσίδη με δυνατό δεξί σουτ. Έτσι πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, με τους «γαλάζιους» του Ηλία Μπέριου να είναι μπροστά με 1-0.
Στην επανάληψη ο Ηνίοχος έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0, όταν ο Λάνη είχε δοκάρι στο 35’. Σταδιακά, όμως, η Αθήνα ’90 ανέβαζε την απόδοσή της και ο Ηνίοχος τραβήχτηκε αρκετά πίσω. Οι «πράσινοι» πήραν γήπεδο, πίεζαν, αλλά τις περισσότερες φορές ανορθόδοξα, δείχνοντας μάλιστα και κάποια σημάδια άγχους.
Η επιμονή τους ανταμείφθηκε στο 43’ με το τέρμα που σημείωσε ο Μουγιολάρι με καλό σουτ. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε για την Αθήνα ’90 στο 56’, με προσωπικό γκολ του Κωστή Πάνου. Ο νεαρός άσος έκλεψε την μπάλα, ελίχθηκε στον άξονα της εστίας του Κοκκώνη και σούταρε σημαδεύοντας σωστά.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
Ηνίοχος – Δούκας 4-1 πέναλτι (2-2 κ.δ., 3-3 παρ.): 6’ Βασιλείου (1-0), 14’ Παπαβασιλείου (1-1), 31’ Καρανταλής (2-1), 40’ Παπαβασιλείου (2-2), 54’ Κωνσταντόπουλος (3-2), 58’ Καραμαλίκης (3-3).
Πέναλτι: Ευστόχησαν για τον Ηνίοχο οι Ευαγγέλου, Καρανταλής, Κωνσταντόπουλος και Γιαννόπουλος, ενώ για τον Δούκα μόνο ο Καμινιώτης και αστόχησαν οι Παπαβασιλείου και Μανωλάς.
ΗΝΙΟΧΟΣ: Κοκκώνης, Καρανταλής, Ευαγγέλου, Λάνη, Μάντης, Κωνσταντόπουλος, Σωφρονίδης, Βασιλείου, Καραμίτζας, Μπέριος, Γιαννόπουλος, Κρίγκος.
ΔΟΥΚΑΣ: Αρώνης, Παπαοικονόμου, Κοντογιάννης Α., Παπαβασιλείου, Πουλιάσης, Κοντογιάννης Φ., Ξυλάγγουρας, Μανωλάς, Μπάμπαλης, Καραμαλίκης.

Αθήνα ’90 – Μινώταυρος 3-2 (ημίχρονο 1-1): 2’ Βύρης (0-1), 25’ Πάνου (1-1), 35’ Νησωτάκης (2-1), 43’ Πάνου (3-1), 48’ Βύρης (3-2).
ΑΘΗΝΑ ’90: Μπελτσίδης, Νησωτάκης, Μουγιολάρι, Πάνου, Ανδρονικίδης, Ταρνανίδης, Λιαρόπουλος, Χριστόπουλος.
ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ: Λάμπρος, Βύρης, Ντόκος, Καντίου, Ζούγρας, Τσοβίλης, Γιάνκουλα, Τσάτσης, Λιάσκος, Φαρμακίδης, Μαντάς.

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
Δούκας – Μινώταυρος 2-1 (ημίχρονο 1-1): 1’ Ντόκος (0-1), 24’ Καρσμαλίκης (1-1), 48’ Μανωλάς (2-1).
ΔΟΥΚΑΣ: Αρώνης, Παπαοικονόμου, Κοντογιάννης Α., Μανωλάς, Παπαβασιλείου, Πουλιάσης, Ξυλάγγουρας, Μπάμπαλης, Καραμαλίκης.
ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ: Λάμπρος, Βύρης, Ντόκος, Τσάτσης, Ζούγρας, Τσοβίλης, Γιάνκουλα, Λιάσκος, Φαρμακίδης, Καντίου, Μαντάς.

ΤΕΛΙΚΟΣ
Αθήνα ’90 – Ηνίοχος 2-1 (ημίχρονο 0-1): 23’ Καρανταλής (0-1), 43’ Μουγιολάρι (1-1), 56’ Πάνου (2-1).
ΑΘΗΝΑ ’90: Μπελτσίδης, Πάνου, Νησωτάκης, Μουγιολάρι, Ανδρονικίδης, Μιχαλόπουλος, Ταρνανίδης, Λιαρόπουλος, Βυτινίδης, Χριστόπουλος.
ΗΝΙΟΧΟΣ: Κοκκώνης, Ευαγγέλου, Καρανταλής, Βασιλείου, Μάντης, Κωνσταντόπουλος, Λάνη, Παπαδάκης, Σωφρονίδης, Γιαννόπουλος, Κρίγκος.

 23/4/2012 – futsalhellas.com


ΣΧΟΛΙΟ 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΩΝΗΣ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΗΡΕΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΩ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ  ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΧΑΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΩΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ.
ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΧΕΔΟΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ (ΑΘΛΗΤΗΣ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ,ΠΑΡΑΓΩΝΤΑΣ),ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ,ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΙΚΕΣ ΑΠΟ ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΗΤΤΕΣ .ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ .
ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΝΑΞΕΙ ΗΝΙΟΧΟΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΝΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΗΡΘΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΧΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΑΜΕ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΛΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ .ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ .
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ.




ΣΧΟΛΙΟ SPORT5.GR

ΗΝΙΟΧΟΣ-ΑΘΗΝΑ ’90 1-2 παρ.(1-1 κ.α.)
Τελικός απαγορευτικός για… καρδιακούς ήταν αυτός ανάμεσα στην Αθήνα ’90 και τον Ηνίοχο στην κατηγορία των Παίδων, που βρήκε νικητές τους «πράσινους» στην παράταση με 2-1. Ήταν το πρώτο κύπελλο του «Καλτσέττο» μετά το 2008 στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία και το 13ο στις υποδομές. Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, στο πρώτο μέρος το συγκρότημα του Ηλία Μπέριου είχε την υπεροχή και προηγήθηκε με γκολ του Καρανταλή αν και νωρίτερα ο Μιχαλόπουλος είχε δοκάρι για λογαριασμό των «πρασίνων». Οι Γουδιώτες όμως έδειχναν να πατάνε πιο καλά και έχασαν ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα δυο τερμάτων με σημαντικότερη το δοκάρι του Λάνη. Από εκείνο το σημείο ωστόσο, η ομάδα του Δημήτρη Μιχαλόπουλου ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της και έφτασε στην ισοφάριση με τέρμα του Μουγιολάρι. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση αν και σημειώθηκαν εκατέρωθεν γκολ, τα οποία ακυρώθηκαν, με τους ανθρώπους του Ηνίοχου να διαμαρτύρονται για το γκολ που σημείωσε η ομάδα τους και δεν μέτρησε. Στην παράταση έλαμψε το αδιαμφισβήτητο άστρο του Κώστα Πάνου, ο οποίος με ατομική ενέργεια και άπιαστο σουτ έγραψε το 2-1 και χάρισε το τρόπαιο στην Αθήνα ’90.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου