f ΗΝΙΟΧΟΣ FC futsal 5x5: ΗΝΙΟΧΟΣ ΑΔΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΑΛΑΣ

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΗΝΙΟΧΟΣ ΑΔΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΑΛΑΣ


ΗΝΙΟΧΟΣ ΑΝΔΡΩΝ 2011-2012 
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ 

www.futsalhellas.com

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΗΝΙΟΧΟΥ
ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ
(απο το Αγ.pro-junior μεχρι την Αδρικη ομαδα)

φωτογραφιες
Γιωργος Χατζηδιακου
καντε κλικ στις φωτογραφιες
για zoom

παρασταση για μια ομαδα
ο τερματοφυλακας μας εμποδιζε 
και στα κουνουπια να μπουν στο τερμα
σιγουρια με την μπαλα στα ποδια
ασταματητα σουτ προς στην εστια του Αιακου Σαλαμινας
ο Γιωργος Καρανταλης 
παντα κοντα στην ομαδα
συμβαλλει τα μεγιστα
παιχνιδι μονοτερμα για μια ομαδα την δικη μας
ασιστ πασες,ομορφες τριπλες,ποδιες και barcelona way
ηταν το συτημα της ομαδας
ο αρχηγος του ηνιοχου σε μια προσωπικη ενεργεια 
με τον τερματοφυλακα του αιακου

οι αντιπαλοι μας ειχαν χρονο να δουν τα σουτ τα δικα μας
στην φωτογραφια ενας απο τους καλυτερους παιχτες του αιακου
απλως κοιταζει
ο Σωτηρης Καρανταλης πολυ καλος οπως παντα

ο Στεργος Χατζηδιακου σε μια αποκρουση
 ο Ανδρεας Διονελης ασιστ & γκολ
ο Ανδρεας Μαντης λιγο πριν το γκολ που σημειωσε












Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ
ΟΛΟΣ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΗΝΙΟΧΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
ο αρχηγος με τον αντωνη και οι δυο τους κυριαρχοι μεσα στο παιχνιδι
πολυ δυσκολα μπορουσαν να τους ακολουθησουν οι αντιπαλοι μας
Ο Παναγιωτης Μπαλαφας
 στα χερια με το κυπελο που πραγματι του αξιζει
για την πολυ δεμενη ομαδα του οσο και για την στρατηγικη του σε ολους τους αγωνες
του πρωταθληματος



 οι φοβερη ομαδα
γονεις-φιλαθλοι του ηνιοχου
ανδρικο-εφηβικο-παιδων  

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΤΟΥ ΗΝΙΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2012
ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Α'ΕΘΝΙΚΗ 
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ

ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ




Μπαλάφας: «Δίκαιος τίτλος»
Οι παίκτες τον σήκωσαν στα χέρια. Τον έλουσαν με σαμπάνια. Είναι κάτι παραπάνω από οφθαλμοφανές ότι Ηνίοχος και Παναγιώτης Μπαλάφας είναι έννοιες συνυφασμένες. Ο προπονητής των «γαλάζιων», που γεύτηκε τη Δευτέρα τη χαρά του πρώτου τίτλου με την ανδρική ομάδα, ήταν περιχαρής μετά το τρίτο ματς με τον Αιακό.
Μιλώντας στο futsalhellas.com υπογράμμισε ότι η ομάδα του στέφθηκε πανάξια πρωταθλήτρια, τονίζοντας ότι ο στόχος της ανόδου στην Α’ σφραγίστηκε με τον καλύτερο τρόπο. «Θεωρώ ότι αξίζαμε το πρωτάθλημα 100%. Συγχαρητήρια στους παίκτες που ανταποκρίθηκαν επάξια στις απαιτήσεις», είπε μεταξύ άλλων ο Μπαλάφας.

«Πιστεύω ότι τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο αυτή η χρονιά, αφού ο στόχος ανόδου επιτεύχθηκε και συνδυάστηκε και με τον τίτλο. Και οι δύο ομάδες που φτάσαμε ως τον τελικό δίκαια αξίζουν να ανέβουν στην Α’ Εθνική, γιατί καλλιεργούν το φούτσαλ», σημείωσε ο Παναγιώτης Μπαλάφας και πρόσθεσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν επάξια στις απαιτήσεις της ομάδας μας».
Στη συνέχεια ο 41χρονος προπονητής δήλωσε στο futsalhellas.com: «Θέλω να αφιερώσω τον τίτλο αυτό σε όλα τα παιδιά, αλλά ιδιαίτερα στους δύο τραυματίες μας, τον μικρό Κωνσταντίνο Μπέριο, αρχηγό των Εφήβων και παίκτη της Ανδρών και στον Γιώργο Πριονιστή, καθώς και στον πρόεδρο, Ηλία Μπέριο, που τόσα χρόνια στηρίζει την ομάδα. Και τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Γιώργο Καρανταλή, αλλά και τον Γιώργο Κοκκώνη που στηρίζουν το τμήμα καθένας με τον δικό του τρόπο σε τόσο δύσκολες εποχές».

→ Σε περίπτωση αντιγραφής και αναδημοσίευσης του παραπάνω άρθρου ή έστω στοιχείων αυτού, θα πρέπει να αναφέρεται ρητά η πηγή και ως πηγή  θεωρείται το www.futsalhellas.com.
1/5/2012 – futsalhellas.com

Τίτλος στα γαλάζια!
Τον πρώτο του τίτλο στο ανδρικό τμήμα πανηγυρίζει από τη Δευτέρα ο Ηνίοχος. Οι «γαλάζιοι» πήραν το πρωτάθλημα της Β’, αφού στον καθοριστικό τρίτο τελικό, επικράτησαν με 10-1 του Αιακού Σαλαμίνας. Ο Ηνίοχος ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχε περισσότερες λύσεις από τον πάγκο και πήρε δίκαια το τρόπαιο.
Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Παναγιώτη Μπαλάφα ήταν ο Κώστας Αθανασίου με τέσσερα γκολ. Ένταση σημειώθηκε πριν από το ματς έξω από τα αποδυτήρια του Αιακού, ως επακόλουθο όσων είχαν γίνει στον δεύτερο τελικό, με την κατάσταση να εκτονώνεται με τον παρέμβαση των πιο ψύχραιμων.

Πριν την έναρξη του αγώνα υπήρξε τεταμένη ατμόσφαιρα έξω από τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων με φίλους του Ηνίοχου, ως επακόλουθο των όσων είχαν συμβεί την προηγούμενη Δευτέρα, στο παιχνίδι με τον Αιακό γηπεδούχο, σε βάρος των «γαλάζιων». Ωστόσο, λίγο αργότερα τα πνεύματα ηρέμησαν – και με τη βοήθεια σύσσωμης της Επιτροπής Διαιτησίας που ήταν παρούσα – και οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο χωρίς άλλα προβλήματα ώστε το ματς να ξεκινήσει ομαλά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αποστολή του Ηνίοχου ήταν δύο παίκτες από την εφηβική ομάδα, οι Χατζηδιάκου και Διονέλλης και μία από το τμήμα Παίδων, ο Καρανταλής, που μάλιστα χρίστηκε και σκόρερ.

Το ματς
Το παιχνίδι ξεκίνησε με ευκαιρίες εκατέρωθεν. Ο Αιακός έκανε δύο καλές φάσεις με τους Γκουγκουλίτσα και Παπαδημητρίου, ενώ ο Ηνίοχος απάντησε με τέσσερις ευκαιρίες των Σκαρτσιούνη, Μπάσο, Φιλίππου και Μάντη.
Το πρώτο γκολ δεν άργησε να μπει. Ήταν το 5’ όταν ο Αθανασίου από κοντά παραβίασε για πρώτη φορά την εστία του Φασουλή, κάτι που έκανε σχεδόν με πανομοιότυπο τρόπο και στο 9’ για το 2-0. Λίγο αργότερα ο Τζαβέλλας αποσοβεί το 2-1 αποκρούοντας πλασέ του Μπεγνή στην κόντρα και έτσι στο 14’ ο Μπάσο με σουτ και αφού η μπάλα άλλαξε ελαφρά πορεία στον Γκουγκουλίτσα, έκανε το 3-0. Ο «Γκούγκου» απάντησε άμεσα για τους «νησιώτες» και με δεξί μυτάκι στον αιφνιδιασμό μείωσε σε 3-1.
Στο 19’ ο Βαρασμόπουλος κάνει το 4-1 με δυνατό διαγώνιο σουτ, ενώ ο Αθανασίου ανοίγει αρκετά την ψαλίδα για τον Ηνίοχο στο 20’, διαμορφώνοντας το 5-1.
Στην επανάληψη ο Ηνίοχος κυριάρχησε απόλυτα. Ο Σκαρτσιούνης είχε δοκάρι σε εξ επαφής πλασέ, ενώ στο 25’ ο Δεκούλος με μονοκόμματο διαγώνιο κάνει το 6-1. Ο Αιακός έχασε στη συνέχεια διπλή ευκαιρία μετά από εκτέλεση φάουλ, αφού ο Τζαβέλλας απέκρουσε σουτ των Μπεγνή και Μπούμπουλη.
Ο Αθανασίου έδωσε την ασίστ στον Καρανταλή για το 7-1 στο 32’, δίνοντας πλέον διαστάσεις θριάμβου στη διαφαινόμενη νίκη του Ηνίοχου. Για το 8-1 συνεργάστηκαν άψογα οι Αθανασίου και Διονέλλης, με τον δεύτερο να… σερβίρει και τον πρώτο να σκοράρει. Το 9-1 πέτυχε ο Μεσσηνέζης με προβολή, ενώ το τελικό 10-1 διαμόρφωσε ο Μάντης στο 39’ μετά από τελική πάσα του Σκαρτσιούνη.

Ηνίοχος – Αιακός Σαλαμίνας 10-1 (ημίχρονο 5-1): 5’ Αθανασίου (1-0), 9’ Αθανασίου (2-0), 14’ Μπάσο (3-0), 14’ Γκουγκουλίτσας (3-1), 19’ Βαρσαμόπουλος (4-1), 20’ Αθανασίου (5-1), 25’ Δεκούλος (6-1), 32’ Καρανταλής (7-1), 34’ Αθανασίου (8-1), 37’ Μεσσηνέζης (9-1), 39’ Μάντης (10-1).
ΗΝΙΟΧΟΣ: Τζαβέλλας, Μπάσο, Σκαρτσιούνης, Βαρσαμόπουλος, Αθανασίου, Μάντης, Δεκούλος, Μεσσηνέζης, Φιλίππου, Καρανταλής, Διονέλλης, Χατζηδιάκου.
ΑΙΑΚΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Φασουλής, Μπεγνής, Γκουγκουλίτσας, Παπαδημητρίου, Κρουστάλλης, Γκότσης, Μπούμπουλης, Σταυρόπουλος.
Κίτρινες: Φασουλής.

→ Σε περίπτωση αντιγραφής και αναδημοσίευσης του παραπάνω άρθρου ή έστω στοιχείων αυτού, θα πρέπει να αναφέρεται ρητά η πηγή και ως πηγή  θεωρείται το www.futsalhellas.com.

φωτογραφιες απο το www.futsalhellas.com




















ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΑΚΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ


Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τον Ηνίοχο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, εξέδωσε το Δ.Σ. του Αιακού Σαλαμίνας. Η διοίκηση των «νησιωτών», μάλιστα, πάει και ένα βήμα παραπέρα, τονίζοντας πως όσα γράφονται ανώνυμα σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, είναι κακόβουλα, συμπληρώνοντας πως ενδέχεται να κινηθεί και νομικά εναντίον όσων υποσκάπτουν τις σχέσεις της ομάδας με άλλους συλλόγους.

Η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του συλλόγου μας συγχαίρει την ομάδα του Ηνίοχου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου σάλας και εύχεται στο φίλαθλο σωματείο καλή επιτυχία και στην μεγάλη κατηγορία. Παράλληλα νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνετέλεσαν στην άνοδο της ανδρικής μας ομάδας στην Α’ Εθνική και ειδικά τον προπονητή μας Γιάννη Αντωνέα και όλους τους ποδοσφαιριστές μας που υπερέβαλαν εαυτούς για την επίτευξη του μεγάλου στόχου. Συγχαρητήρια και στις ομάδες των υποδομών μας, που μας
εξέπληξαν με την αξιοπρεπή παρουσία τους.
Το Δ.Σ. μας, επίσης, υπεύθυνα τονίζει σε κάθε κατεύθυνση, πως τον σύλλογό μας τον εκφράζει μόνο αυτό και καταδικάζει όλους εκείνους που κακόβουλα φανάτισαν τον αγώνα μας με τον Ηνίοχο μετατρέποντάς τον σε αγώνα ψυχολογικής βίας. Υπεύθυνα δηλώνουμε πως θα κινηθούμε ακόμη και ενδίκως για να δώσουμε ένα οριστικό ράπισμα στους ανώνυμους συκοφάντες που μέσω των εταιρειών κοινωνικής δικτύωσης ασχημονούν εις βάρος μας αλλά και ολόκληρης της Σαλαμίνας οδηγώντας στην πρόκληση τεταμένων σχέσεων με άλλα σωματεία της Ένωσής μας. Στην Ένωσή μας, όλοι νιώθουμε στυλοβάτες του ίδιου στόχου, όλοι ματώνουμε για να κρατήσουμε ζωντανή την ιδέα του φούτσαλ και κανείς δεν πρέπει να μας σταματήσει! Καλό αγωνιστικό υπόλοιπο στις ομάδες της Α’ Εθνικής κατηγορίας και καλό καλοκαίρι»
.
Δ.Σ. ΑΙΑΚΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

1/5/2012 – futsalhellas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου