f ΗΝΙΟΧΟΣ FC futsal 5x5: Π.ΜΠΑΛΑΦΑΣ Α.ΜΑΝΟΣ & Π.ΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ FUTSALHELLAS.GR

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Π.ΜΠΑΛΑΦΑΣ Α.ΜΑΝΟΣ & Π.ΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ FUTSALHELLAS.GR

ΑΝΔΡΩΝ
ΗΝΙΟΧΟΣ - ΑΘΗΝΑ 90

Πέτρος Στόλης: «Πάρα πολλά ατομικά λάθη»

«Το καλτσέτο μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, προσπαθήσαμε να αντεπεξέλθουμε στην πίεσή του, αλλά δεν τα καταφέραμε, παρότι ο κόουτς μας είχε προετοιμάσει για το τι θα συναντούσαμε. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0 από δύο ατομικά λάθη, στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πιο αποφασισμένοι, χάσαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να μειώσουμε και να ξαναμπούμε στο παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε. Το ματς χάθηκε από τα πάρα πολλά ατομικά λάθη».
ολο το αρθρο εδω

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και τα λάθη της διαιτησίας, αλλά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Ηνίοχου, Παναγιώτης Μπαλάφας: «Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι, το οποίο κράτησε μέχρι το τέλος το ενδιαφέρον. Δυστυχώς εμείς είμαστε οι ηττημένοι, μπορώ να πω και άτυχοι. Οι παίκτες μου έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω ότι άξιζαν κάτι παραπάνω. Ενώ η διαιτησία ήταν σε γενικές γραμμές αρκετά καλή, έκαναν δύο λάθη που σε τέτοια κρίσιμα παιχνίδια στοίχισαν στην ομάδα μας. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω γι’ αυτό, θέλω να πιστεύω ότι δεν ήταν εσκεμμένα τα λάθη, αλλά σε αυτό το επίπεδο οι διαιτητές πρέπει να είναι 100% σίγουροι για να σφυρίξουν κάτι. Εύχομαι καλή συνέχεια στο καλτσέτο, πιστεύω ότι η ομάδα μας έχει κάνει μια αρκετά επιτυχημένη χρονιά φέτος, όμως μας αφήνει πίκρα το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να κάνουμε το 1-1, που πιστεύω το δικαιούμασταν».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΟΣ
Σκόραρε δύο γκολ και ήταν μέσα και στο τρίτο της ομάδας του, έχοντας για άλλη μια φορά ηγετική παρουσία. Ο αρχηγός του Ηνίοχου, Αντώνης Μάνος, δήλωσε μετά το ματς: «Για εμάς αυτό ήταν το ματς της χρονιάς. Θέλαμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε για να στείλουμε τη σειρά στην Πολιτεία. Μπήκαμε στο γήπεδο δυνατά, ήμασταν ψυχωμένοι και συγκεντρωμένοι. Προηγηθήκαμε δύο φορές στο σκορ και στο 2-1 είχαμε αρκετές ευκαιρίες να τελειώσουμε το ματς. Όπως και να ’χει νομίζω ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί διότι ήμασταν άτυχοι στο ματς έχοντας 4 δοκάρια. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου γι’ αυτήν τη φετινή προσπάθεια. Θα κοιτάξουμε στη συνέχεια να κατακτήσουμε την τρίτη θέση και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο Κύπελλο».

ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ FUTSALHELLAS.GR ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου