f ΗΝΙΟΧΟΣ FC futsal 5x5: REKAL - ΗΝΙΟΧΟΣ 7-10 ΑΝΔΡΩΝ

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

REKAL - ΗΝΙΟΧΟΣ 7-10 ΑΝΔΡΩΝ

ΑΝΔΡΩΝ Α' ΕΘΝΙΚΗΣ

 REKAL - ΗΝΙΟΧΟΣ 7-10

 Σόου Μάνου στο Ρέθυμνο!
1ος ΣΚΟΡΕΡ Α' ΕΘΝΙΚΗΣ 
 
 
Όλοι περίμεναν το αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ Ρεθύμνου και Ηνίοχου για να μάθουν αν τελικά οι Κρητικοί θα έμεναν στην κατηγορία ή θα υποβιβάζονταν. Το τελικό 10-7 με το οποίο επικράτησε ο Ηνίοχος ήταν καταδικαστικό για τη REKAL.
Όμως την παράσταση στην Κρήτη έκλεψε ο Αντώνης Μάνος του Ηνίοχου, που σημείωσε 6 (!) γκολ και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της κανονικής περιόδου με 43 τέρματα.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ δυνατό, με τις δύο ομάδες να παλεύουν στα ίσα και να προκύπτουν απανωτές ισοπαλίες. Οι παίκτες του Ρεθύμνου τα έδιναν όλα και ήταν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους για παραμονή στην κατηγορία, αν τους ευνοούσε το αποτέλεσμα στο Ν. Ικόνιο - ΑΕΚ. Η ανάπαυλα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 3-3.
Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Ηνίοχου έδειξαν ότι δεν πήγαν στην Κρήτη για τουρισμό και με μπροστάρη τον εκπληκτικό Μάνο προηγήθηκαν με 8-3. Κάπου εκεί οι Κρητικοί έκαναν την τελευταία τους προσπάθεια μειώνοντας σε 8-7, αλλά ο επίλογος άνηκε στους παίκτες του Παναγιώτη Μπαλάφα και τον αρχηγό τους, Αντώνη Μάνο, που διαμόρφωσαν το τελικό 10-7.
Για την ιστορία το Ρέθυμνο θα έπεφτε ακόμα και σε περίπτωση νίκης, καθώς την ίδια ώρα το Ικόνιο κέρδιζε την ΑΕΚ και παρέμενε πάνω από τους Κρητικούς στη βαθμολογία.
Με τα 6 γκολ του ο Μάνος έφτασε τα 43 φέτος, ξεπερνώντας τον Φιλίππου του Μινώταυρου που έμεινε τελικά στα 42, και αναδείχθηκε πρώτος «κανονιέρης» της Α’ κατηγορίας.

ΗΝΙΟΧΟΣ:
Στόλης, Μάνος (6 γκολ), Σταμούλος, Μπάσο (1 γκολ), Μάντης (1 γκολ), Βαρσαμόπουλος (2 γκολ), Αθανασίου, Πριονιστής, Τζαβέλλας.
ΡΕΘΥΜΝΟ: Αναγνωστάκης, Καραβιώτης (1 γκολ), Κυριακόπουλος (4 γκολ), Δαγαράκης (1 γκολ), Καραλής (1 γκολ), Καλογεράκης, Κυπραίος, Κουτάκης, Τρουλλινός, Σιώρε.
Επιμέλεια: Γιάννης Ζέρβας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου