f ΗΝΙΟΧΟΣ FC futsal 5x5: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ προκριματικά του EURO 2016.

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ προκριματικά του EURO 2016.


LIVE ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗS ΕΘΝΙΚΗΣ
ΣΤΟ YOUTUBE
25-26-27-28/10/2014

με την συμμετοχη του δικου μας
ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΝΤΗ
& ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΟΛΗ




ΕΛΛΑΔΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ 


Ήττα της Εθνικής με 0-4 από τη Σλοβενία
Στο πρώτο αγώνα η Εθνική Ομάδα Futsal ηττήθηκε από την Σλοβενία με 0 - 4.

Η Εθνική ξεκίνησε αρκετά καλά τον αγώνα παίζοντας 4 - 0 στην επίθεση και προσπαθώντας να κυκλοφορήσει την μπάλα. Η πρώτη και ίσως η καλύτερη ευκαιρία να σκοράρει ήρθε στο 7' όταν ο Παπαδόπουλος, που ντεμπουτάρισε με την γαλανόλευκη, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σλοβένο τερματοφύλακα.
Όσο περνούσε η ώρα οι Σλοβένοι άρχιζαν να πιέζουν ψηλά δυσκολεύοντας την κυκλοφορία της μπάλας και αποκτώντας τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο 10' είχαν δοκάρι με τον Krofillic ενώ το 0-1 έγινε στο 13' από τον Bizjak μετά την αρχική απόκρουση του εξαιρετικού Θεοφίλου στο αρχικό σλοβενικό σουτ. Δεύτερο δοκάρι για τους Σλοβένους στο 15' πάλι από τον Krofillic ο οποίος ότι δεν κατάφερε τις προηγούμενες 2 περιπτώσεις το πέτυχε στο 16' όταν μετά από πλάγιο βρέθηκε εντός περιοχής αφύλακτος και πλάσαρε κάτω από τα πόδια του διεθνή πορτιέρο μας.
Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση των Σλοβένων αυξήθηκε ακόμα περισσότερο με την Εθνική να δυσκολεύεται να περάσει την σέντρα και τους Σλοβένους να φθάνουν αρκετές φορές σε θέση βολής. Όμως πότε ο Θεοφίλου που ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, έσωσε πολλές φορές από σίγουρη παραβίαση τα καρέ μας, πότε οι Έλληνες παίχτες με τάκλιν κατόρθωναν να αποσοβήσουν τον κίνδυνο. Το 0-3 έγινε στο 25' από τον Totoskovic ενώ στο 28' οι Σλοβένοι είχαν δοκάρι με τον Mordej. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Mordej στο 36' με μακρινό σουτ.
Να σημειώσουμε ότι ο αντίπαλος μας ήταν μια από τις ισχυρότερες χώρες στο ευρωπαϊκό futsal (νούμερο 10 στην αντίστοιχη λίστα κατάταξης, 27 η Εθνική) και ότι η Εθνική σε αυτό το τουρνουά εμφανίζεται στην σύνθεσή της με αρκετά νέα πρόσωπα.
Όλο τον αγώνα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε πατώντας εδώ.
Στο άλλο παιχνίδι του τετραεθνούς τουρνουά η Πολωνία κέρδισε την Ουαλία με 8-1.
Αύριο η Εθνική αντιμετωπίζει έναν πιο βατό αντίπαλο, την Πολωνία (νούμερο 20) , ο αγώνας ξεκινά στις 19:30 και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε ζωντανά εδώ.

Σύνθεση Ελλάδας : Θεοφίλου, Πάνου, Δελλαπόρτας, Ασημακόπουλος, Κωνσταντίνου, Λ. Αλεξόπουλος, Σκουτέλης, Δ. Αλεξόπουλος, Τσατσούλης, Καραθανασόπουλος, Σταυρακόπουλος, Μάντης, Παπαδόπουλος, Στόλης



ΠΩΛΟΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 


ΟΥΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 


ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΑΓΩΝΕΣ
μπορειτε να τους παρακολουθησετε απο εδω

4 NATION CUP 2014

Πετάει η Εθνική για Πολωνία - Δηλώσεις Σοϊλεμέ








Η Εθνική αναχώρησε πριν από λίγο για την Πολωνία για να πάρει μέρος στο τετραεθνές φιλικό τουρνουά Futsal που θα διεξαχθεί στην πολωνική πόλη Κβίντζιν από τις 25 έως τις 28 Οκτωβρίου , στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα προκριματικά του EURO 2016.

Η Εθνική θα αντιμετωπίσει τη Σλοβενία στις 25/10 (16:30), τη Πολωνία στις 26/10 (19:30) και την Ουαλία στις 28/10 (17:00).

Ο ομοσπονδιακός προπονητής κ.Στέφανος Σοϊλεμές κάλεσε τους:

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΗΛΙΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
AΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
AΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ
ΣΤΑΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ
ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ
ΜΑΝΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΑΣ ΥΠΕΡΙΩΝ
ΣΚΟΥΤΕΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΑΣ ΥΠΕΡΙΩΝ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΑΣ ΥΠΕΡΙΩΝ
ΖΕΡΒΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,  ΑΟ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ
ΣΤΟΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ,  ΑΟ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ
ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Α. Ε. Κ
ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΘΗΝΑ 90
ΠΑΝΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ,  ΙΝΤER MOVISTAR F.S

Σε δηλώσεις που μας παραχώρησε λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή μίλησε για τα προκριματικά του Euro Futsal 2016 :
"Η Εθνική Ομάδα προετοιμάζεται για τους προκριματικούς του Ευρωπαϊκού τον Ιανουάριο.
Τα προηγούμενα χρόνια έχουμε πετύχει μια προοδευτική άνοδο στα αποτελέσματα των επίσημων αγώνων μας,που μεταφράζεται και σε αντίστοιχη άνοδο στην βαθμολογία της UEFA.
Στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών.Προκρίνεται μόνο ο 1ος στον όμιλο.Στην επόμενη φάση περιμένουν οι Ουκρανία,το Αζερμπαϊτζάν και το Βέλγιο. Ενδεχόμενη πρόκριση θα μας φέρει πιο κοντά στον αμέσως επόμενο στόχο,που είναι μελλοντικά να αποφεύγουμε αυτή τη προκριματική φάση και να έχουμε ευνοϊκότερες κληρώσεις.
Από τη στιγμή που μόνο ένας προκρίνεται, ακόμα και το φαβορί δεν έχει τα περιθώρια κακής εμφάνισης.
Κληρωθήκαμε για 3η συνεχόμενη χρονιά σε όμιλο που θα διεξαχθεί στη Βουλγαρία.Στον όμιλο μας έχουμε το Γιβραλτάρ,την Δανία και την Βουλγαρία.
Συλλέγουμε πληροφορίες για τις αντιπάλους μας.Είμαστε οι δυνατοί του ομίλου,αλλά η ιστορία έχει διδάξει ότι κανείς δε κερδίζει στα χαρτιά,και ιδιαίτερα τα τουρνουά κρύβουν παγίδες.
Έχουμε κερδίσει τον σεβασμό των αντιπάλων μας,έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας και εκεί πρέπει να δώσουμε την ανάλογη συνέχεια."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου