f ΗΝΙΟΧΟΣ FC futsal 5x5: Μαρτίου 2015

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΗΝΙΟΧΟΣ - ΥΠΕΡΙΩΝΑΣ ΕΦΗΒΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΗΝΙΟΧΟΣ - ΑΕΚ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΥ για τον τελικο σαλας



την σαββατο 4/3/2015 ο τελικος νικητης

ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ κυριακη 29-3-2015

 Ο Μαριος Τσιρης στο φαουλ με τοιχος ολη την ομαδας
στο τελος της προπονησης της κυριακης
μαζι με τον Σπυρο Ντειμεντε

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

FINAL 4 ΕΦΗΒΙΚΟ 4 & 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015


Το Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος της κανονικής περιόδου του εφηβικού πρωταθλήματος με τον Υπερίων να κατακτά την πρώτη θέση, τον Δούκα να τον ακολουθεί στη δεύτερη και τον Ηνίοχο με το Νέο Ικόνιο να πλαισιώνουν την τετράδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο στο FINAL - 4 που θα διεξαχθεί στο διήμερο 4 - 5 Απριλίου.


Ο Υπερίων, που το Σάββατο ήρθε ισόπαλος με 5 - 5 σε εξ αναβολής  αγώνα με τον Ηνίοχο, βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα και νίκησε τον Δούκα με 6 - 1 ενώ ο Ηνίοχος επικράτησε δύσκολα της ΑΕΚ με 6 - 5. Τέλος το Νέο Ικόνιο ολοκλήρωσε με μια ακόμα νίκη την κανονική περίοδο επικρατώντας με 6 - 3 της Ολυμπιάδας Mythical.
Με βάση τα παραπάνω αποτελέσματα στα ημιτελικά ο Υπερίων θα αντιμετωπίσει το Νέο Ικόνιο και ο Δούκας τον Ηνίοχο σε μονούς αγώνες που θα αναδείξουν το ζευγάρι του τελικού.
Εκτός του FINAL - 4 έμειναν η ΑΕΚ, η Αθήνα '90 και η Ολυμπιάδα Mythical.

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΕΦΗΒΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αποτελέσματα προτελευταίας αγωνιστικής εφηβικού

















Τον άτυπο τίτλου του πρωταθλητή της κανονικής περιόδου κατέχει ο Υπερίων μετά τα αποτελέσματα της προτελευταίας αγωνιστικής του εφηβικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Απόστολου Μπελτσίδη επικράτησε με 5 - 2 της Ολυμπιάδας Mythical και πλέον περιμένει τον τέταρτο ώστε να δει με ποιόν θα παίξει στα play-off.
Στα υπόλοιπα αποτελέσματα ο Ηνίοχος νίκησε την Αθήνα '90 με 6 - 1 και έμεινε μόνος τρίτος (πίσω από τον Δούκα που έχει ρεπό) ενώ έχει και ένα ματς λιγότερο (αυτό κόντρα στον Υπερίων, εκτός έδρας). Η Αθήνα'90 από την άλλη δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της στα play-off.
Τέλος το Νέο Ικόνιο πέτυχε σπουδαία νίκη κόντρα στην ΑΕΚ με 11 - 4 και αναρριχήθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, θέση που δίνει το τελευταίο εισιτήριο για τα play-off.

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015